Jouw organisatie
optimaal georganiseerd

Jouw organisatie
optimaal georganiseerd

De wereld om ons heen verandert. Continu en steeds sneller. Door in jouw omgeving mee te bewegen of zelfs daarin de lead te nemen ben je in staat om nu en in de toekomst aan je omgeving te blijven bijdragen. Maar wat als jouw organisatie niet in staat is om te anticiperen op die veranderende behoeftes? Hoe blijf je dan relevant. Wellicht is het programmatisch organiseren het antwoord voor jou.

Onder leiding van een programma manager werkt een team op tijdelijke basis samen om specifieke doelen die bijdragen aan de strategie van de organisatie te definieren, te organiseren, te realiseren en nieuwe processen in te bedden in de lijnorganisatie. Het karakter van tijdelijkheid helpt bij het aanbrengen en houden van focus op en maakt het realiseren van jouw doelstellingen eenvoudiger.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Ilsenso een boutique adviesbureau. Met een klein team van gespecialiseerde bedrijfskundigen, -economen en hr-professionals bieden wij in alle fasen van een programma ondersteuning aan organisaties die hun ambities willen waarmaken.

Voor

Corporates
Publieke organisatie
mkb

Partners

Trots op onze mooie samenwerkingspartners. Wanneer haak jij aan?

vodafone
saton
achmea
amsterdam
eads
eneco
nicky